Ovlašćeni servis za sve vrste akumulatora

Autocentar BUCA posluje kao firma specijalizovana za prodaju akumulatora i ovlašćeni servis od 2005. godine.

Vremenom smo postali ovlašćeni serviseri i distributeri za sledeće vrste akumulatora: BLACK HORSE, WHITE HORSE, VARTA, PROATOMIC, FREEDOM, OPTIMA BATTERIES, TESLA, UNLIMITED, EXIDE, LANDPORT, TOP-PIN, TUDOR, UNIBAT, YUASA, BOSCH, POWER BLACK, CAR JACK, GLOBAL, MONBAT.
Pored prodaje akumulatora iz našeg asortimana redovno vršimo i sledeće usluge:
– ugradnja akumulatora
– provera ispravnosti električnih instalacija vozila
– provera ispravnosti akumulatora i punjača
– merenje kapaciteta i startne sposobnosti akumulatora, baterija

Osim širokog asortimana akumulatora možemo se pohvaliti pristupačnim cenama, brzom uslugom i ljubaznim nastupom.

Auto dijagnostika

Nudimo vam širok spektar usluga autodijagnostičkim uređajima po veoma pristupačnim cenama prilagođenim svakom džepu.

Sa razvojem i napredkom tehnologije u automobilskoj industriji koja se bazira na sve većoj upotrebi elektronike i kompjutera, ukazala se potreba za autodijagnostikom,koja nam pomaže u brzom pronalaženju grešaka i kvarova, i njihovom uspešnom otklanjanju na svim modulima na automobilu:

Motor, AirBag, ABS, Menjač, Instrumenti, Klima, Upravljač, Imobilajzer….

Servis auto klima

Održavanje auto klime za nas je rutinski posao obzirom na stručnost naših majstora!

Provera i dijagnostika vrši se najmodernijim uređajima koji kompjuterskim radom vakuumira čitav sistem, reciklira freon i ulje. Čitav ciklus je podređen fabričkim normativima dopune freona i ulja za kvalitetan rad klime.

Ako postoji nekakav problem kao što je:
– Propuštanje freona iz sistema.
– Kompresor klime ne radi.
– Isparivač zapušen ili propušta freon.
– Crevo visokog pritiska prslo (pokidano).
– Aluminijumka cevčica oštećena ili naprsla.
Sve popravke koje su i koje nisu navedena mogu da se identifikuju i otklone na licu mesta sa odgovarajućim alatima sa kojima mi raspolažemo.

Savet korisnicima klima uređaja je da svake druge godine izvrši proveru freona i ulja u klima sistemu. Razlog je jednostavan, freon je gas koji je ređi od kiseonika i njemu je potrebna veoma mala rupica da on iscuri i da smanji potrebnu količinu za dobar rad klime.

Auto elektronika i elektrika

Autocentar BUCA bavi se auto-elektrikom (servis akumulatora, alternatoram svih el. motora i popravka električne instalacije) i auto-elektronikom (svi elektronski sistemi).

– Kao posebnu delatnost delatnost izdvojićemo servis anlasera i alternatora. Svaka popravka ili servis anlasera i alternatora biće brza, kvalitetna i stručno urađena uz datu garanciju na nove delove anlasera i alternatora. Uz garanciju se dobija i uputstvo za korišćenje anlasera i alternatora kao i savet naših majstora koji vam mogu biti od velike koristi, naročito za automobile nove generacije, gde su vrlo složeni sistemi startovanja i punjenja.

– U oblasti autoelektronike oblast našeg delovanja su svi elektronski sistemi, ABS, vazdušni jastuci, BSI, motorni kompjuteri, mobilajzeri, kodiranja

Plinska stanica TNG

Ekonomičnost autogasa ogleda se u niskoj cijeni samog goriva, dužem vijeku trajanja motora, nižim troškovima održavanja vozila, dužem vijeku trajanja ulja, svjećica, katalizatora i dr. Sa ekološkog aspekta TNG je znatno povoljniji od klasičnih motornih goriva.

Kod najnovije generacije uređaja na autogas moguće je ostvariti uštedu na gorivu i do 50% u odnosu na benzin.
TNG (tečni naftni gas), međunarodno prihvaćena oznaka LPG – (Liquefied Petrol Gas) je smeša zasićenih ugljovodonika, uglavnom propana i butana, koji su jedini u gasnom stanju pod atmosferskim pritiskom i temperaturom od 15C. Prelaze u tečno stanje pod malim pritiskom – od 1,7 do 7,5 bar.

Punionica boca

Koristi se u domaćinstvu, industriji, zanatstvu i maloj privredi kao zamena za struju i druge energente. Zbog svojih izuzetnih svojstava, kao jedinstveni izvor toplotne energije, u svim razvijenim zemljama sveta uveliko je zamenio klasična goriva. Sve više ga koriste i vozači putničkih vozila.

Kvalitet tečnog naftnog gasa koji se prodaje kod nas je u skladu sa međunarodnim i domaćim standardima.

Jedan kilogram propan-butan gasa daje toplotnu energiju od cca 12,8 kWh, tako da plinska boca od 10 kg ima ukupnu energetsku vrejednost od 128,0 kWh, a boca od 35 kg ima 448,0 kWh.

Agencija za registraciju vozila

Mi ćemo učiniti sve da postupak registracije Vašeg vozila protekne bez problema i u najkraćem mogućem roku.

Prednost koju imate prilikom korišćenja naših usluga je brzina i efikasnost. Mi Vam pružamo mogućnost da dolaskom kod nas završite sve poslove vezane za registraciju motornih vozila.

Neke od usluga koje Vam nudimo:
-Priprema dokumentacije za registraciju
-Uplata svih troškova registracije na jednom mestu
-Tehnički pregled Vaših vozila
-Odlazak u MUP
-Obaveštavanje o skorom isteku registracije

O nama
buca-galerija-ikonica